1. We are currently looking for new architect and police members, if you feel up to the task for either, follow the links below to apply!
    Architect Applications: Click here
    Police Applications: Click Here


  2. Reputation has just been reworked, make sure to check out the cool update here: Click here
  3. This rule will now be enforced, please make sure to follow it.
    Reputation
    - No begging or asking for reputation from other players, whether in public or private chats. No selling or trading of it either. Giving yourself reputation using alt accounts is not allowed either.
    [Reputation reset - Ban]

NIBBLE!!! HEEEEELP!

Discussion in 'Bug Report' started by Leroymooshoo312, Dec 29, 2017.

  1. Leroymooshoo312

    Leroymooshoo312 Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    134
    Likes Received:
    196
    Username: Leroymooshoo312
    What you were doing before this occurred: Trying to open the reactor, then I broke it and I noticed it was a head
    What you've lost (Only if you lost something): a nuclear reactor and 3 stacks of coolant cells I'm assuming.
    This is at a89. Also, you never replaced the input pipes there, and you said you did? I'm only adding this because they never showed up. The letters from the reactor are still floating there. @nibble

    https://imgur.com/a/ALt4C
     
  2. ItzJazzMade

    ItzJazzMade Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2017
    Messages:
    581
    Likes Received:
    723
    Ahum what the title? For real xd
     
    CP42 likes this.
  3. runrebelsrun

    runrebelsrun Member

    Joined:
    Aug 17, 2017
    Messages:
    67
    Likes Received:
    65
    Did the reactor turn into a head? If you try to place another block where the reactor was, does it get placed or does it glitch out?
     
    CP42 likes this.
  4. Leroymooshoo312

    Leroymooshoo312 Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    134
    Likes Received:
    196
    Yep. Its a head.
     
  5. runrebelsrun

    runrebelsrun Member

    Joined:
    Aug 17, 2017
    Messages:
    67
    Likes Received:
    65
    So, in that case, this is my advice. Drain all the water. Get a "block placer" (Slimefun item). Place it right next to where the nuclear reactor used to be, making sure to face it in the direction of the missing reactor. Put a button on the block placer. Then, fill the block placer with any one random block (cobble, stone, whatever). When you press the button, the block should be placed, but it should also push the glitched nuclear reactor out of the way. Then you should be able to pick up the functioning reactor! This has happened to me a few times in the past, and the block placer has always recovered my functioning reactor.
     
    CP42 likes this.
  6. Leroymooshoo312

    Leroymooshoo312 Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    134
    Likes Received:
    196
    *Picks up conveniently placed block placer right next to other reactor and starts work* Seriously, there is a block placer right next to the other reactor :p[/QUOTE]
     
  7. LavaFlake

    LavaFlake Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2017
    Messages:
    346
    Likes Received:
    513
    For future reference, ask nibble yourself when he gets online, thats typically when he replaces glitched sf machines.
     
    CP42 likes this.
  8. Leroymooshoo312

    Leroymooshoo312 Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    134
    Likes Received:
    196
    Idk how to use it
     
  9. nibble

    nibble Administrator
    Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 18, 2016
    Messages:
    702
    Likes Received:
    9,805
    please leave the coordinates of your broken reactor
     
    CP42 likes this.
  10. Leroymooshoo312

    Leroymooshoo312 Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    134
    Likes Received:
    196
  11. CP42

    CP42 Helper
    Staff Member Helper

    Joined:
    Mar 22, 2017
    Messages:
    1,457
    Likes Received:
    2,197
    She's away right now, sorry!
     
  12. Death_Inferno360

    Death_Inferno360 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    2,862
    Likes Received:
    4,056
    Go to the plot and press F3 the button not F and 3. And check the xyz coords send it here.
     
    Sebastiaan072 and CP42 like this.
  13. Leroymooshoo312

    Leroymooshoo312 Active Member

    Joined:
    Jul 12, 2017
    Messages:
    134
    Likes Received:
    196
    Ik. I'm just to freakin lazy XP
     
  14. CP42

    CP42 Helper
    Staff Member Helper

    Joined:
    Mar 22, 2017
    Messages:
    1,457
    Likes Received:
    2,197
    Then ur not gonna get a response Bc she’s on vacation
     

Share This Page